hakirao profil na Facebooku

Ubojica iz Münchena žrtve mamio "besplatnom hranom u McDonald'su"

napad u Münchenu
Reuters/Pixell
23.07.2016.
u 15:29

Mladić je hakirao profil jedne djevojke i nudio besplatnu hranu u restoranu McDonald's u najvećem bavarskom tržnom centru

Mladić koji je sinoć u Münchenu iz pištolja usmrtio devet osoba, od čega je najviše mladih, istraživao je o ubilačkim pohodima u školama, zbog čega ga se povezuje s norveškim ubojicom Andersom Breivikom.

Vjeruje se da je upravo ovim činom želio obilježiti petu godišnjicu Breivikovog luđačkog pohoda i ubijanja 77 mladih na otoku Utoya i u Oslu.

Usamljeni tinejdžer koji je pucao na više lokacija u Münchenu, da bi se potom ubio, prethodno je istraživao o ovim masovnim ubojstvima po školama, a žrtve je namamio prevarom na društvenim mrežama gdje je hakirao profil jedne djevojke i nudio besplatnu hranu u restoranu McDonald's u najvećem bavarskom tržnom centru, prenosi Klix.

Dužnosnici su objavili i da se 18-godišnjak, kojeg lokalni mediji nazivaju Ali Sonboly, liječio od depresije, te da se još uvijek školovao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije