Kraj potrage

U Zenici, nakon četiri dana potrage, nađena odbjegla 14-godišnjakinja

29.11.2015.
u 07:00

Odbjegla djevojčica Meldijana Skomorac (14) iz Gradišća kod Zenice, koju su posljednji put ukućani vidjeli u ponedjeljak, pronađena je nakon četiri dana izbivanja u središtu Zenice, i to zahvaljujući medijskoj potrazi. Djevojčica se u ponedjeljak nije pojavila u Osnovnoj školi "Hasan Kikić" koja je od njene kuće udaljena pola sata hoda. Obitelj je alarmirala prijatelje, a upoznata je i policija.

- S obzirom na situaciju u svijetu, kao i na prisustvo vehabija u tom području, sa slučajem su bile upoznate sve agencije u BiH. Međutim, od početka su indicije bile da se djevojčica zbog obiteljske svađe udaljila od kuće i da se nalazi na području grada, što se pokazalo točnim, kažu iz policije.

Prvo je u srijedu Meldijana viđena u zeničkom naselju Crkvice, gdje ju je primijetio stric i pokušao dozvati, međutim, učenica 9. razreda je uspjela pobjeći. Prethodno su i njezine prijateljice ukazivale kako bi se mogla kriti u tome naselju jer je u posljednje vrijeme tamo odlazila zbog nekih momaka. S time je upoznata policija koja se uključila u slučaj i djevojčica je naknadno pronađena kod prijatelja, te vraćena kući.

Sa svime je upoznat i Centar za socijalni rad čiji će djelatnici obaviti razgovor s članovima ove obitelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije