uhićena jedna osoba

U Zavidovićima pronađena veća količina opojnih sredstava

droga
27.10.2016.
u 16:28

Policijski službenici Policijske stanice Zavidovići su, postupajući po osnovu naredbe Općinskog suda u Zavidovićima, pretresli stan i podrumske prostorije, koje koristi osoba Š.A., i tom prilikom su pronašli veće količine opojnih sredstava.

U stanu su pronašli 33 'pvc kesice' sa sadržajem bijele praškaste tvari koja svojim izgledom i drugim karakteristikama asocira na opojnu drogu "speed", bruto težine 73,05 grama, staklenu teglu sa sadržajem zeljaste biljne tvari težine 384,60 grama, 24 pvc kesice sa sadržajem zeljaste biljne tvari koja asocira na opojnu drogu "marihuanu", težine 13,90 grama, jednu plastičnu posudu sa sadržajem sjemenki i dijelove stabljike marihuane, težine 275,85 grama, te tri pakiranja u pvc foliji sa zeljastom biljnom tvari, i jednu bijelu tabletu koja sadrži psihotropne supstance.

Kriminalistički inspektori pronašli su još dvije staklene tegle i tri plastične posude sa sadržajem zeljaste biljne tvari "marihuane", bruto težine 1.342,75 grama, i digitalnu vagu za precizno mjerenje.

Navedena osoba Š.A. je uhićena, privedena i zadržana u službenim prostorijama Policijske stanice Zavidovići gdje je nad njim zavedena kriminalistička obrada, dok će pronađena tvar i predmeti biti dati na vještačenje.

Nakon prikupljenih dokaza i dokumentiranja krivičnog djela, Županijskom tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije će Policijska stanica Zavidovići dostaviti izvješće o počinjenom krivičnom djelu i otkrivanju izvršitelja protiv Š.A., rođenog 1985. godine, iz Zavidovića, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije