SARAJEVO:

U tučnjavi i pucnjavi ozlijeđene dvije osobe

dada
Foto: ilustracija
29.01.2017.
u 12:15

Dvije osobe ozlijeđene su u tučnjavi i pucnjavi do koje je u noći sa petka na subotu došlo u ugostiteljskom objektu Tropikana koji se nalazi u sarajevskom naselju Ilidža.

Zbog incidenta u kojem je ranjen tridesetdvogodišnji mladić sa Ilidže inicijala DŽ.H. (32) te je ozljede zadobio i državljanin Turske A.A.S. uhićeno je pet osoba.

Kako saznaje Faktor u sarajevskoj policiji do svađe između nekoliko mladića došlo je oko dva sata iza ponoći. Došlo je do opće tučnjave, a u jednom trenutku je odjeknuo pucanj a metak je okrznuo DŽ.H. Državljanin Turske je u sveopćem metežu izudaran tupim predmetom.

Policija je ubrzo stigla na mjesto događaja ali su se napadači na dvojicu mladića ubrzo razbježali.

Ozlijeđeni su prebačeni u Opću bolnicu Prim. dr. Abdulah nakaš gdje im je ukazana liječnička pomoć. Utvrđeno je da Dž. H. ima lakšu ozljedu.

Radeći na rasvjetljavanju slučaja policija je dva sata kasnije uhitila Dž. H. te M.A. (32) sa Ilidže zbog sumnje da su počinili kazneno djelo nasilničko ponašanje.

Potraga za nasilnicima trajala je cijele noći pa su tako u jutarnjim satima privedene i osobe za koje se pretpostavlja da su pucale iz pištolja te na taj način izvršile kazneno djelo izazivanja opće opasnosti ali i nasilničko ponašanje, a radi se o davdesetšestogodišnjim mladićima sa ilidže inicijala G.S. i B.I.

Zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja privedeni B.S. kod kojeg je pronađen pištolj Beretta i S.D. koji kod sebe imao pištolj čija marka nije utvrđena. S.D. se sumnjiči i da je počinio kazneno djelo prikrivanja.

Svi su nakon saslušanja u policijskim prostorijama pušteni na slobodu, a policija nastavlja rad na rasvjetljavanju slučaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije