Bosanski Šamac

U sudaru s radnim strojem poginuo motociklist, dvije osobe su ozlijeđene

za marinka jurasica-crn-140207- slatina  - nakon pada milana filipovica (21) motocikl proklizao jos tridesetak metara po cesti  snimio.dragutin santosi
07.10.2015.
u 06:15

U nesreći su sudjelovali motocikl marke Suzuki kojim je upravljao vozač S. M. i radni stroj na kojem su bile dvije osobe

Prometne nesreće nastavljaju oduzimati živote na prometnicama u BiH. Jedna takva dogodila se kod Bosanskog Šamca, a smrtno je stradao vozač motocikla S. M. Ova prometna nesreća dogodila se u predvečernjim satima na lokalnoj cesti u naselju Brvnik, priopćeno je iz policije.

- Do tragične prometne nesreće došlo je oko 19.10 sati, a u njoj su sudjelovali motocikl marke Suzuki kojim je upravljao vozač inicijala S. M. s područja Bosanskog Šamca, te radni stroj kojim je upravljao M. K. iz Orašja. Na radnom stroju prevozio se i N. H. iz Bijeljine, potvrđeno je iz policije. Prema navodima, došlo je do sudara između motocikla i radnog stroja, a osobama koje su bile na radnom stroju pružena je liječnička pomoć.

Iz Centra javne sigurnosti Doboj potvrđeno je da su M. K. i N. H. zadobili lakše tjelesne ozljede.

Tijelo preminulog S. M. je prevezeno u prosekturu dobojske bolnice gdje će, po naredbi dežurnog tužitelja, biti izvršena obdukcija, radi utvrđivanja točnog uzroka smrti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije