LUTKARSKO KAZALIŠTE MOSTAR

U subotu u Mostaru predstava Karius i Baktus

predstava Karius i Baktus
15.02.2017.
u 12:27

U subotu 18. veljače 2017. godine u 11 sati u Lutkarskom kazalištu Mostar igrat će se predstava Karius i Baktus. Predstava je premijerno izvedena 2004. godine i osvojila je nagrade na festivalima u Kragujevcu, Zagrebu i u Lomži (Poljska). Mali Marko obožava slatkiše, ali ne voli prati zubiće. Ova edukativna predstava govori o važnosti redovitog pranja zubića. 

Autor predstave je Thorbjorn Enger, redatelj je Jaroslaw Antoniuk te scenograf Przemyslaw Karwowski. Izradu scene rekvizita i silkarskih radova radi Dragan Pezelj, glazba je priredio Bogdan Szczpanski. 

U predstavi igraju: Jadranka Popović Miljko, Marta Haubrich i Tibor Oreč. Predstava trajae 40 minuta, a špredviđena je za djecu vrtića i niži školski uzrast.

Ulaznice se mogu kupiti u subotu na blagajni Lutkarskog kazališta Mostar, s početkom prodaje jedan sat prije predstave, priopćeno je iz Lutkarskog kazališta Mostar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije