Željezničar

U rekonstrukciju stadiona Grbavica ulažu gotovo 95.000 maraka

stadion
07.02.2016.
u 07:00

Projekt uključuje niz poboljšanja poput zamjene stolica te izgradnje krova na zapadnoj tribini

FK Željezničar počeo je projekt renoviranja stadiona Grbavica koji će do 28. veljače i prve utakmice proljetnog dijela Premijer lige dobiti novo ruho.

- Budući da se u idućim godinama planira realizirati projekt izgradnje novog stadiona Grbavica, nije moguće ulagati u velike infrastrukturne projekte na stadionu. Međutim, uz određena ulaganja, moguće je poboljšati uvjete - rekao je član Upravnog odbora kluba Almir Hadžiosmanović.

Projekt renoviranja uključuje sanaciju mokrih čvorova na južnoj, zapadnoj i sjevernoj tribini, postavljanje krova na zapadnoj tribini, zamjenu polomljenih stolica na južnoj i sjevernoj tribini, potpunu rekonstrukciju novinarskih loža, kupnju novog LED zaslona te brendiranje stadiona. Klub je za potrebe organizacije noćnih utakmica osigurao i agregat. Prema riječima menadžera pravnih i administrativnih poslova kluba Amera Duvnjaka, ukupna vrijednost projekta iznosi 94.355,83 konvertibilne marke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije