Domanovići

Pješak poginuo vraćajući se iz trgovine kući nakon što je na njega naletio auto

poliicja
31.01.2016.
u 12:01

U nesreći koja se dogodila u subotu u poslijepodnevnim satima, oko 18.05 sati, smrtno je stradala osoba inicijala D. B. “Večernji list” doznaje da se radilo o 62-godišnjem D. Barešiću. Nesreća se dogodila na cesti M6 u mjestu Domanovići, u općini Čapljina. Smrtno stradali Barešić rodom je iz Pakoštana, a nastanjen je u Domanovićima. Tu je živio kod supruge s obzirom da je bio oženjen iz tog mjesta. Kako doznajemo, Barešića je udario automobil renault megan koji je vozio 57-godišnji M. P. iz Stoca, nastanjen u Mostaru. Prema informacijama, pješak je išao iz trgovine, a vozač je kazao da ga nije vidio jer su išli u istom smjeru, a nisu pronađeni ni tragovi kočenja na automobilu. Tužitelj Spomenko Jukić naložio je i tehničko vještačenje vozila. Također, izvršena je i obdukcija nad smrtno stradalim, a rezultati će biti poznati naknadno. Vozač automobila nije bio u alkoholiziranom stanju. Problem pogibije na cestama nastavlja se i u ovoj godini. U prosjeku, na cestama svakog mjeseca, na području Balkana život izgubi 141 osoba.

Ševal Kovačević, sudski vještak za promet, ističe da je stanje na cestama u BiH proteklih godina katastrofalno, te da je potrebno poduzeti hitne mjere kako bi se smanjio broj stradalih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije