Najava

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva BiH

Predsjednistvo BiH
01.04.2016.
u 15:16

Redovita sjednica Predsjedništva BiH održat će se u ponedjeljak, 4. travnja 2016. godine, u zgradi Predsjedništva BiH, u 14.00 sati.

Prijedlog dnevnog reda: Prijedlog odluke o prihvaćanju sporazuma i određivanje potpisnika za Sporazum između Bosne i Hercegovine i Crne Gore o kolokaciji diplomatsko-konzularnih predstavništava; Pristupanje Pariškom sporazumu uz Okvirnu konvenciju Ujedinjenih naroda o klimatskim promjenama; Poziv glavnog tajnika UN-a upućen predsjedatelju Predsjedništva BiH za sudjelovanje na svečanosti potpisivanja Pariškog sporazuma o klimatskim promjenama, New York, 22. travnja 2016. godine; Prijedlog odluke o pokretanju postupka za vođenje pregovora radi zaključivanja Sporazuma o grantu Trust fonda za Globalne ekološke kapacitete i Specijalnog fonda za klimatske promjene; Projekt upravljanja slivom rijeke Drine na Zapadnom Balkanu, između Bosne i Hercegovine i Međunarodne banke za obnovu i razvitak; Prijedlog odluke o prihvaćanju sporazuma i određivanje potpisnika za:- Memorandum o razumijevanju i suradnji u području mladih između Bosne i Hercegovine i Države Katar, Informacija o Inicijativi NATO-a za izvođenje međunarodne vježbe otklanjanja posljedica katastrofe u Bosni i Hercegovini 2017. godine i Informacija o radu Agencije za osiguranje depozita Bosne i Hercegovine za 2015. godinu i Financijski plan za 2016. godinu; Prijedlog odluke o ratifikaciji: Okvirnog sporazuma o zajmu između Razvojne banke Vijeća Europe i Bosne i Hercegovine LD 1836 (2014.), Kredit za socijalni program stambenog zbrinjavanja u Bosni i Hercegovini, u Republici Srpskoj, koji provodi Investicijsko-razvojna banka Republike Srpske (IRBRS), Protokola o suradnji u traženju nestalih osoba između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Srbije, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije