KOSAČA

U Mostaru održan dječji koncert “Nek’ svud ljubav sja”

koncert
Foto: VL
1/27
03.06.2016.
u 20:55

Misija OESS-a u Bosni i Hercegovini, u suradnji s Interreligijskim zborom Pontanima iz Sarajeva, organizirale je večeras u Mostaru dječji koncert pod nazivom "Nek’ svud ljubav sja” .

Na manifestaciji je više od 200 učenika i učenica osnovnih i srednjih škola, te predstavnika kulturnih društava iz raznih dijelova Bosne i Hercegovine izvelo niz glazbenih kompozicija, plesova i recitacija koje su pripremili specijalno za ovu priliku.

Šef Misije OESS-a u BiH veleposlanik Jonathan Moor kazao je kako su ponosni što su sponzori ovog čitavog događaja u kojem sudjeluju djeca iz svih krajeva BiH.

U izjavi za novinare, Moore je naglasio kako je ljubav poruka svima, i Bošnjacima i Hrvatima i Srbima i ostalima, te da možemo uživati u divnim talentima djece ove zemlje, koja bez obzira na različitosti zajedno nastupaju i pjevaju, javlja Fena.

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić rekao je kako je ovo vrlo važna manifestacija, osobito za mlade ljude, dodavši kako mladi iz raznih krajeva BiH propagiraju ljubav koja nam je svima potrebna.

- Multietnički zbor iz BiH propagira sve ono što je dobro, propagira ljubav i mislim da je to poruka koja je potrebna svima nama u BiH - kazao je Bešlić te poručio kako se nada da će koncert pobuditi to u mladih Mostaraca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije