PEDOFIL

U Mostaru naveo dječaka ‘branjem trave’ i silovao

pedofil
Braco Selimović
28.12.2010.
u 10:36

Ovaj monstruozni zločin dogodio se u večernjim satima u šumi pokraj trim-staze u naselju Bijeli brijeg u Mostaru

Županijsko tužiteljstvo u Mostaru podiglo je optužnicu protiv nadničara Sabahudina Gazića (43) iz Bugojna koji je pri tri mjeseca uhićen zbog sumnje da je pretukao i brutalno silovao 14-godišnjaka iz Mostara. Ovaj monstruozni zločin dogodio se u večernjim satima u šumi pokraj trim-staze u naselju Bijeli brijeg. On je od ranije poznavao dječaka i njegovu majku, koja je radila u kafiću, gdje je pedofil i spazio svoju žrtvu, a pod izgovorom da će mu omogućiti da “zaradi koju marku”, namamio ga je.

Naime, Gazić je prethodno dolazio kod dječakove majke u središte grada i tražio njezina sina kako bi mu pomogao u nadničarenju. Očigledno to nije bio prvi takav poziv jer je prikriveni pedofil kao gost kafića već imao majčino povjerenje. U Bugojnu je prethodno odležao kaznu od sedam godina zatvora, također zbog silovanja osnovnoškolca i još jednog pokušaja.

Za razliku od tih slučajeva, kada je dječake mamio ‘na pecanje pokraj rijeke’, ovoga puta je govorio o ‘branju trave’. U isto vrijeme, Sud BiH je tražio ovog bugojanskog silovatelja zbog svjedočenja jer je kao pripadnik Armije BiH u ljeto 1993. bio “zapovjednik osiguranja” u školi “Vojin Poleksić”, gdje su zlostavljani, mučeni i ubijani hrvatski zarobljenici. Bio je i haaški svjedok, gdje je također pričao o optuženicima za ratni zločin - Nisvetu Gasalu, Musajbu Kukavici, Enesu Handžiću i Senadu Dautoviću.

Kada ga je ljetos Handžićeva obrana pozvala za svjedoka obrane, Gazić se nije pojavio na ročištu. Njegova odsutnost opravdana je time da mu uopće nije uručen sudski poziv jer mu se izgubio svaki trag i više ne stanuje na prijavljenim odredištima, zbog čega je suđenje odgođeno. Ispostavilo se da se skrivao u Mostaru, gdje se očito sklonio od ovog svjedočenja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?