Članovi HGSS-a neumorno tragali za nestalima čitav tjedan

Zaboravnu hodočasnicu iz Rumunjske našli kod Čapljine

Baška HGSS
Foto: HGSS
02.09.2014.
u 23:10

“Pripadnici policije”, ističe Marić, “državljanku Rumunjske prebacili su u Međugorje do pansiona u kojem je odsjela”

Državljanka Rumunjske Ana Maurer (68), koja je prije preksinoćnog mraka nestala u Međugorju, na području Brda ukazanja, jučer ujutro je pronađena živa i zdrava u naselju Klepci kod Čapljine, potvrdio je za portal Večernjeg lista Zdenko Marić iz HGSS-a Mostar rekavši nam da su Maurer pronašli pripadnici čapljinske policije.

“Pripadnici policije”, ističe Marić, “državljanku Rumunjske prebacili su u Međugorje do pansiona u kojem je odsjela”. Ekipe spasilaca čitavu su noć vršili intenzivnu potragu za nestalom Rumunjkom. Teren je pretraživalo više od 70 spasilaca iz Čitluka, Jablanice, Širokog Brijega, Mostara i Posušja. Podsjetimo, prošlog tjedna su spasioci pronašli i škotsku hodočasnicu Sarah McKenzie, stariju od 70 godina, a ona se izgubila pri silasku s Brda ukazanja. Također, spasioci su prošlog tjedna tragali i za Slovakom Miroslavom Cepekom koji je u pripitom stanju odlutao iz pansiona u Međugorju. Stišao je čak do Splita, gdje je i pronađen.     

Komentara 1

CO
cope
19:19 05.09.2014.

Morala je proci pored jame Surmanci,imala je veliku srecu da nije u nju upala sto se desavalo mnogim Srbima 1941-1945.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?