ŽDRIJEB LIGE PRVAKA

U Ligi prvaka gledati ćemo i reprizu finala iz 1997. godine

ekipe
15.12.2014.
u 12:32

Ždrijeb osmine finala Lige prvaka u Nyonu donio je uistinu zanimljive parove, od kojih su se neki susreli prošle godine u istoj fazi natjecanja, kao Manchester City i Barcelone te Schalke i Real Madrid. Sigurno je manje sretan Schalke, koji je primio devet pogodaka u dvije utakmice prošle sezone. City pak nije imao previše sreće i ovo im je prilika zaosvetu. No svjedočit ćemo i reprizi finala iz 1997. godine, susretu između Borussije Dortmund i Juventusa.

Zanimljivo je da su se kuglice tako poklopile dok ih je izvlačio upravo jedan od članova momčadi iz Dortmunda te slavne 1997. godine - Karl-Heinz Riedle. On je ujedno bio na ždrijebu kao ambasador finalne utakmice u Berlinu, gdje će se na kraju sezone sučeliti dvije najjače ekipe natjecanja.

Ono što nas još zanima jesu naši reprezentativci. Subašićev Monaco igra protiv Arsenala, Mandžukićev Atletico igra s Jedvajevim Bayerom, a Srnin Šahtar ide na moćni Bayern.

Utakmice će se igrati 16. i 17. veljače te 24. i 25. veljače, a uzvrati 10. i 11. ožujka te 17. i 18. ožujka. Naknadno će biti određeno tko će kada zaigrati.

PAROVI:
PSG - Chelsea
Manchester City - Barcelona
Bayer Leverkusen - Atletico Madrid
Juventus - Borussia Dortmund
Schalke - Real Madrid
Šahtar - Bayern
Arsenal - Monaco
Basel - Porto

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije