banovići

U kući S.K. iz Banovića pronađen mali arsenal municije

99
FENA
29.12.2016.
u 10:36

U obiteljskoj kući S.K. u Banovićima, policija je pretresom pronašla mali arsenal municije različitog kalibra, rečeno je jutros u MUP-u Tuzlanske županije.

Policijski službenici PS Banovići i OKP PU Živinice po nalogu Općinskog suda u Banovićima izvršili su jučer pretres kuće spomenute osobe i tom prilikom pronašli su 60 komada bojeve municije kalibra 7,9 mm raznih proizvođača, 2 komada bojeve municije kalibra 7,62 mm i 6 spremnika za municiju namijenjenih za punjenje vojne puške M-48. 

O navedenom događaju je obaviješten dežurni županijski tužitelj. Pronađeni predmeti privremeno su oduzeti, a potrebne mjere poduzeli su službenici PS Banovići i OKP PU Živinice. 

Protiv vlasnika će biti proslijeđen izvještaj Županijskom tužiteljstvu Tuzlanske županije zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo iz člana 73. stav 3. Zakona o oružju i municiji Tuzlanske županije, rečeno je u MUP-u TŽ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije