Mali nogomet

U Fojnici se igra 12. božićni turnir

25.11.2015.
u 06:30

Organizatori turnira i ove su godine, uz pomoć pokrovitelja i sponzora, osigurali bogat nagradni fond u iznosu od 6012 KM

Udruga za sport i rekreaciju "Katarina" iz Fojnice organizator je već tradicionalnog 12. po redu božićnog malonogometnog turnira "Fojnica 2015.". Sportski događaj koji iz godine u godinu nudi sve kvalitetniju igru te obara rekorde posjećenosti počinje 4., a završava 12. prosinca. Igra se po futsal pravilniku, a rok za prijavu momčadi je 3. prosinca, kada će biti obavljeno ždrijebanje. Kotizacija po ekipi iznosi 200 KM.

Organizatori turnira i ove su godine, uz pomoć pokrovitelja i brojnih sponzora, osigurali bogat nagradni fond u ukupnom iznosu od 6012 KM. Prvoplasirana momčad bit će nagrađena s 4012 KM, drugoplasiranoj će pripasti 1012 KM, ekipi koja se plasira na treće mjesto 512 KM, a na novčanu nagradu može računati i četvrtoplasirana momčad koja će dobiti 212 KM.

Generalni pokrovitelj turnira je Federalno ministarstvo kulture i sporta. Sponzori su Ministarstvo kulture i sporta Srednjobosanske županije, općina Fojnica, Nogometni savez BiH te Nogometni savez SBŽ. Osim navedenih, organizatori su i ove godine dobili potporu brojnih dugogodišnjih partnera, ustanova te sportskih kolektiva i poduzeća, uglavnom iz središnje Bosne, ali i Hercegovine te Hrvatske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije