Dva odvojena incidenta

U dvije pucnjave u predgrađu Washingtona jedna osoba ubijena, tri ranjene

policija
06.05.2016.
u 21:59

Jedna osoba je smrtno stradala i tri su ranjene vatrenim oružjem u petak u dva odvojena incidenta u dvama trgovačkim centrima u predgrađu Washingtona, a glavni osumnjičeni za napade je policajac koji se nalazi u bijegu, izvijestila je policija koja još uvijek nije potvrdila povezanost incidenata.

Glavni osumnjičeni za povezanost s napadima je policajac Eulalio Tordil ( 62), koji je dan ranije ubio svoju suprugu pucajući u nju ispred škole okruga Prince George u državi Maryland.

Traje aktivna potraga za napadačem, precizirala je policija susjednog okruga Montgomery, rezidencijalnog predgrađa sjeverno od Washingtona, u kojem je došlo do oružanih incidenata.

U prvoj pucnjavi, koja se odvijala oko 17 sati po srednjoeuropskom vremenu u trgovačkom centru Bethesda, ranjene su tri osobe, dvojica muškaraca i jedna žena u kritičnom stanju prebačeni u bolnicu, rekao je policijski glasnogovornik.

U drugoj pucnjavi, koja se zbila nešto kasnije u trgovačkom centru Aspen Hill, ubijena je jedna žena. Ta dva centra su udaljena nekoliko minuta vožnje.

Sve škole okruga Montgomery su stavljene u izolaciju, prema sigurnosnim pravilima koja su na snazi, a zatvoren je i promet.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije