Posljednji oproštaj

U Beogradu pokopan legendarni glumac Bata Živojinović

bata
Blic
26.05.2016.
u 15:39

Legendarni glumac Velimir Bata Živojinović (83) pokopan je danas u Aleji velikana na Novom groblju u Beogradu. Pokopu Bate Živojinovića prisustvovale su brojne javne osobe, a najviše je bilo njegovih kolega glumaca. 

Između ostalih, posljednjem oproštaju od legendarnog Valtera prisustvovali su Mira Banjac, Milorad Mandić Manda, Lazar Ristovski, Gorica Popović, Jelena Žigon, Vesna Trivalić, reditelj Lordan Zafranović, Radoš Bajić, Rale Zelenović, Boda Ninković i brojni drugi.

Osim njih, pokopu su prisusvovali i pjevačica Lepa Brena, njezin suprug Boba Živojinović, predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj i drugi, piše Blic.

Govor su na održali glumci Milorad Mandić Manda i Danica Maksimović.

"Velimire, nikada te nismo tako zvali, zvali smo te bratom, ocem, učiteljem, hvala ti za nagradu što smo te upoznali, igrali s tobom, dijelili kadar. Imamo pravo da budemo ljuti što se završilo ovako. Ponosni smo na tebe i tvoju obitelj što su izdržali duge četiri godine teške borbe. Od tebe smo krali zanat, nikad se nisi ljutio zbog toga, obožavali smo te, hvala ti za sve. Bilo nam je mnogo teško kada smo čuli da si u bolnici", rekao je Milorad Mandić.

Prije pokopa komemoracija je održana u Skupštini grada Beograda.

Podsjetimo, glumac Velimir Bata Živojinović preminuo je u nedjelju u 83. godini. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?