Na glavnom banjalučkom trgu

U Banjoj Luci počasna jednica OS BiH predala prijavak Ivaniću

sdfsf
FENA
09.01.2017.
u 12:48

Na glavnom banjalučkom trgu danas je postojena počasna jedinica Oružanih snaga BiH čiji starješina je predao prijavak predsjedatelja Predsjedništva BiH Mladenu Ivaniću.

Pripadnici počasnog voda, Trećeg pješadijskog (RS) puka Oružanih snaga BiH bili su postrojeni na Trgu Krajine prije službenog defilea pripadnika policije RS-a u okviru aktivnosti obilježavanja “Dana RS-a”, koji je Ustavni sud BiH proglasio neustavnim.

Nakon što je primio raport, predsjedatelj Ivanić se pridružio predsjednicima Republike Srpske i Srbije, Miloradu Dodiku i Tomislavu Nikoliću koji prisustvuju svečanom defileu pripadnika policije RS-a povodom “Dana RS”.

Ova počasna jedinica OSBiH ne sudjeluju u svečanoj paradi, već je samo predala raport predsjedatelju Predsjedništva BiH.

Ivanić je jučer, kada je također počasni vod OS BiH bio postrojen u Banjoj Luci, gdje je položio vijenac stradalim u proteklom ratu, rekao da on kao član Predsjedništva BiH ima pravo na počasnu jedinicu Oružanih snaga BiH.

- Ja sam odlučio, a ne oni, da hoću da imam počasnu jednicu i njihova obaveza je bila da ispune moje naređenje. Vrlo jasno i svjesno to radim, zato što želim da pokažem da u ovoj zemlji nema pokušaja da se neko disciplinuje - rekao je tada Ivanić novinarima.

Ako neko, kako je naglasio, za ovo snosi odgovornost, onda je to on.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije