Na granici sa Srbijom

U autobusu iz BiH pronađeno 20.000 cigareta

cigarete zapljena
01.04.2016.
u 13:54

Kako bi došli do mjesta u kojem je bilo skriveno čak 20.000 cigareta i to 15.000 marke Merilyn i 5.000 marke Trocadero, carinici su morali skidati blatobrane iznad prednjeg lijevog kotača

Carinici Srbije su 31. ožujka spriječili pokušaj krijumčarenja 20.000 cigareta preko graničnog prijelaza Gostun, priopćila je danas Uprava carina. Riječ je o akciji carinika iz Odjela za suzbijanje krijumčarenja koji su nekih sat vremena iza ponoći zaustavili autobus bh. registarskih oznaka kojim je upravljao državljanin Bosne i Hercegovine.

U pitanju je putnički autobus koji prometuje na redovitoj liniji Herceg Novi - Banja Luka, koji je tim carinika zaustavio, a potom i započeo detaljan pregled.

Kako bi doprli do mjesta u kojem je bilo skriveno čak 20.000 cigareta i to 15.000 marke Merilyn i 5.000 marke Trocadero, carinici su morali skidati blatobrane iznad prednjeg lijevog kotača.

Dva dana ranije, odnosno 29. ožujka, spriječen je pokušaj krijumčarenja 1.320 cigareta preko graničnog prijelaza Gradina u Srbiju.

Carinici su cigarete pronašli u putničkom vozilu "volvo", austrijskih registarskih oznaka kojim je putovao 33- godišnji državljanin Austrije, turske nacionalnosti u Austriju, navodi se u priopćenju.

Cigarete i to 180 marke Davidoff, 580 Marlboro i 560 Parliament aqua blue bile su skrivene u bočnim stranama prtljažnog dijela vozila i ispod tapacirunga, javlja Tanjug.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije