brčko

U akciji 'Provalnik' pronađeno ilegalno oružje i ukradeni predmeti

brcko
31.05.2016.
u 18:16

U policijskoj akciji kodnog naziva „Provalnik“, koju su od ranih jutarnjih sati provodili policijski službenici Policije Brčko distrikta u suradnji s pripadnicima MUP-a Republike Srpske, uhićene su četiri osobe, a pronađena je veća količina ilegalnog vatrenog oružja i predmeti otuđeni u kaznenim djelima provala.

Akcija se provodila na području Brčkog, Pelagićeva i Donjeg Žabara, gdje su izvršeni pretresi na 7 lokacija (Pelagićevo i Donji Žabar 6, Brčko 1) s ciljem pronalaska i oduzimanja ukradenih predmeta, prenosi Fena

Brčanska policija u akciji je privela četiri osobe nad kojima se vrši kriminalistička obrada, a o njihovom statusu bit će odlučeno u daljnjem postupku.

- Pronađeno je vatreno oružje: jedan puškomitraljez i dvije automatske puške, predmeti iz krađa i teških krađa, motorne kosačice, bušilice, brusilice, veš mašine, mikrovalne peći, kutne sećija, ražnjevi, odjevni predmeti, CD playeri, mobilni telefoni, radio, crpke za vodu - kazao je Halid Emkić, stručni savjetnik šefa Policije za poslove informiranja.

Dodao je kako će protiv četiri privedene osobe biti podneseno izvješće Tužiteljstvu, te da ostaje da se utvrdi iz kojih kaznenih djela su pronađeni navedeni predmeti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije