BANJA LUKA

U akciji "Kupac“ pregledano 155 vozila

Banja Luka
11.02.2016.
u 13:11

Banjalučka policija izvršila je kontrolu na deset lokacija na kojima se vrši prodaja polovnih vozila na području tog grada te provjerila ukupno 155 vozila.

Prilikom vršenja provjera utvrđeno je da dva putnička vozila, ("mercedes" i "kia") na jednom prodajnom mjestu nemaju neophodnu dokumentaciju, odnosno da su uvezena na nezakonit način u BiH, te su radnici Uprave za indirektno oporezivanje BiH izvršili oduzimanje vozila. 

Tijekom ove akcije, kodnog naziva "Kupac", policijski službenici su u dva slučaja utvrdili postojanje elemenata kaznenog djela "nedozvoljena trgovina", te nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta bit će dostavljen izvještaj Okružnom tužiteljstvu Banja Luka.

U tri slučaja su uočene određene nepravilnosti u vezi s ovlaštenjem o obavljanju određene djelatnosti te slijedi poduzimanje dodatnih mjera i radnji u cilju utvrđivanja postojanja elemenata kaznenog djela ili prekršaja, nakon čega će postupajući organi preduzeti zakonom predviđene mjere i radnje iz svoje nadležnosti, priopćeno je iz Centra javne sigurnosti Banja Luka. 

Kontrolu su jučer proveli policijski službenici Odjela kriminalističke policije CJB Banja Luka, pod nadzorom Okružnog tužiteljstva Banja Luka, a u suradnji s nadležnim inspekcijskim službama Grada Banje Luke i Uprave za indirektno oporezivanje BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije