bijeljina

U akciji Klasik pronađen kilogram marihuane i uhićeno sedam osoba

polciija
24.08.2016.
u 16:15

 Pripadnici Centra javne sigurnosti Bijeljina  tijekom akcije kodnog naziva ''Klasik'' oduzeli su oko 1,3 kilograma marihuane, te uhitili sedam osoba.

- S ciljem otkrivanja kaznenih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, kao i kaznenih djela koja se odnose na trgovinu ljudi radi vršenje prostitucije, uhićeno je sedam osoba, od kojih tri osobe danas. Izvršeni su i pretresi na pet lokacija kod tri osobe i to na području Bijeljine, Janje i Zvornika - priopćeno je iz Centra javne sigurnosti Bijeljina. 

Tijekom akcije koja je trajala duže vremensko razdoblje na području ovog centra, pronađeno je i 46 grama opojne droge spid, 52 komada tableta ekstazi,određena količina medicinskih droga, oko osam grama opojne droge kokain, 727 komada sjemenki indijske konoplje,vage za precizno mjerenje, određeni broj municije različitog kalibra,aparati i oprema za proizvodnju indijske konoplje u vještačkim uslovima, te veći broj predmeta i tragova koji se dovode u vezu sa izvršenjem kaznenih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga. 

Danas su uhitili Z.J., S.D. i P.P. i nad njima je tijeku kriminalistička obrada.

Akcija je provedena pod nadzorom Okružnog tužiteljstva Bijeljina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije