Keanu Reeves

Ostao je bez najboljeg prijatelja, žene koju je volio, djeteta...

keanu reeves
Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
24.11.2015.
u 15:14

On je filmski genijalac, obožavaju ga sve generacije ljubitelja hollywoodskih filmova, bio je nominiran za Oscara... On je Keanu Reeves i premda njegova filmska priča izgleda skoro pa idealno, njegov stvarni život je bio surov.

Njegova objava na faceu rastužila je mnoge.

“Većina ljudi zna za mene, ali ne zna moju priču. Kad sam imao tri godine, moj je otac napustio obitelj. Patim od disleksije što je moje vrijeme u školi učinilo bolnim i moje obrazovanje sporim. Moj najbolji prijatelj River Phoenix se predozirao kad sam imao 23 godine. Upoznao sam Jennifer Syme 1998. godine i to je bila ljubav na prvi pogled. Naša kćer rođena je mrtva 1999. godine što je uništilo našu vezu, a 18 mjeseci kasnije Jennifer je izgubila život u automobilskoj nesreći. Zbog toga ne želim ući u ozbiljnu vezu i ne želim imati djecu. Moja mlađa sestra imala je leukemiju, no uspjela je ozdraviti. Donirao sam 70 posto zarade od Matrixa bolnicama koje liječe pacijente s leukemijom. Ja sam jedna od rijetkih hollywoodskih zvijezda koja ne živi u vili, nemam tjelohranitelje i ne nosim skupu odjeću. Iako imam preko 100 milijuna dolara, vozim se podzemnom željeznicom i uživam u tome! Na kraju se svi možemo složiti da jaka osoba može preživjeti i najgore tragedije i nastaviti uživati u malim stvarima. Bez obzira na to što vas trenutno muči, možete to pobijediti! Život se isplati živjeti!”, napisao je glumac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije