sud BiH

Jednomjesečni pritvor osumnjičenima u predmetu 'Pavlović i drugi'

pavlović banka
13.02.2016.
u 14:28

Sud BiH odredio je večeras jednomjesečni pritvor osumnjičenima u predmetu "Pavlović i drugi", izjavio je Srni odvjetnik obrane Miodrag Stojanović.

Pritvor je određen na zahtjev Tužiteljstva BiH Slobodanu Pavloviću, Petru Laziću, Ljiljani Garić i Blagi Blagojeviću, osumnjičenima da su počinili kazneno djelo zloupotreba položaja ili ovlaštenja i pranje novca, a u vezi s poslovanjem Pavlović banke.

"Oni će tijekom noći biti transportirani i u Bijeljinu u pritvor", rekao je Stojanović.

Stojanović je dodao kako će obrana kada dobije rješenje, uložiti žalbu.

"Ovo je sramota", rekao je Stojanović, te napomenuo kako je zdravstveno stanje Slobodana Pavlovića, koji ima konstantno problema sa zdravljem, izuzetno loše.

Tužiteljstvo BiH danas je na ročištu pred Sudom BiH u predmetu "Pavlović i drugi" zatražilo da se osumnjičenima odredi pritvor od 30 dana, a obrana je istaknula da nema razloga za određivanje pritvora.

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) 11. veljače su, prema nalogu Tužiteljstva BiH, uhitili vlasnika Pavlović banke Slobodana Pavlovića, te još tri službenika ove banke zbog sumnje da su počinili kazneno djelo zloupotreba položaja ili ovlaštenja i pranje novca, a u vezi s poslovanjem Pavlović banke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije