JEZIVA ISPOVIJED PRED KAMERAMA:

Turčin u TV-emisiji priznao da je silovao i ubio djevojčicu

JEZIVA ISPOVIJED PRED KAMERAMA
26.10.2016.
u 08:14

Tursku javnost prije nekoliko dana šokirao je gost jedne emisije na televizijskom kanalu ATV, Himet Akturk, koji je uživo pred kamerama priznao da je silovao, a potom i ubio jednu 4-godišnju djevojčicu, prenosi Net.hr

On je pristao nastupiti u emisiji specijaliziranoj za istragu obiteljskih drama koja se bavila nestankom djevojčice Irmak Kupal kojoj se 14. listopada izgubio svaki trag nakon što se igrala u blizini svoje kuće u jednom mjestu u pokrajini Manisa, piše Daily Mail.

Slomio se pod pritiskom voditeljice

 

Voditeljica emisije cijelo vrijeme radila je pritisak na sumnjivog Akturka sve dok se ovaj nije slomio i pred kamerama priznao da je kriv za smrt djevojčice. Potom je ispričao kako je djevojčicu silovao i zadavio, a njezino tijelo stavio u plastičnu vreću za smeće i bacio u kontejner.

Kada je sljedećeg jutra shvatio da kontejner nije ispražnjen, uzeo je njezino tijelo i zakopao ga u obližnjem vinogradu.

Nakon što je priznao zločin, policija ga je uhitila u studiju. Tada im je rekao gdje je zakopao tijelo djevojčice. U njegovoj kući pronađeni su tragovi krvi i kose za koje se pretpostavlja da su od ubijene djevojčice.

Mislili su da je djevojčica oteta

Potraga za nestalom djevojčicom tog je 14. listopada bila prekinuta kada je policiji rečeno da zbog bolesnog stopala nije mogla daleko otići. Tada se posumnjalo na otmicu, ali ne i ono najgore.

Obitelj nestale djevojčice kontaktirala je voditeljicu emisije tražeći da istraži njezin slučaj. Akturk je, kao jedan od potencijalno sumnjivih, pristao sudjelovati u emisiji u kojoj je na koncu priznao jezivi zločin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?