Incident se dogodio 12. listopada u Granburyju

Trogodišnji dječak je umalo umro, a onda je došao ovaj heroj i spasio mu život

dječak
21.10.2016.
u 14:24

Policajac Chase Miller postao je apsolutni heroj dana nakon što je u javnost dospjela snimka sa kamere službenog automobila, na kojoj se jasno vidi kako je jednom trogodišnjaku u posljednji trenutak spasio život, prenosi Index.hr

Incident se dogodio 12. listopada u Granburyju, kada su roditelji u panici pozvali pomoć hitnih službi budući da je njihov sinčić naglo prestao disati. Prije hitne pomoći na mjestu događaja našao se upravo Miller, koji je preuzeo naizgled beživotnog dječaka iz majčinih ruku i počeo ga oživljavati, sve dok maleni Brayden Geis nije ponovo počeo davati znakove života, prenosi CNN.

"Bio je prehlađen pa sam mu dala ibuprofen. No vrlo je brzo počeo plakati pa sam ga uzela u naručje i krenuli smo liječniku. Već minutu kasnije osjetila sam kako mu se tijelo sasvim opustilo i shvatila da ima napadaj zbog naglog skoka temperature", ispričala je Braydenova majka Bethany. Tada su pozvali hitnu pomoć, no policija je bila brža. Uskoro su u pomoć stigli i vatrogasci iz lokalnog DVD-a, a dječaku je potom daljnja pomoć pružena u bolnici.

Iako se još neko vrijeme borio s prehladom, već drugi dan se igrao baš kao da se ništa nije dogodilo.

Za svoj herojski čin Chase Miller je od grada dobio i posebnu nagradu, Life Saving Award, a tom se prilikom susreo i s dječakom kojeg je spasio.

"Nema načina da mu se dovoljno zahvalimo. Brayden je čitav naš svijet", rekli su ganuti roditelji na uručenju nagrade.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije