GPBIH

Tri osobe uhićene na graničnim prijelazima

uhicenje
29.08.2016.
u 14:32

Pripadnici Jedinice granične policije Bijeljina prilikom ulaska u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača u nedjelju su uhitili četrdesetogodišnjeg N.K.

Državljanina BiH potražuje Osnovni sud u Prijedoru zbog krivičnog djela „teška krađa“. Predan je službenicima Sudske policije Bijeljina na daljnje postupanje, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Istog dana prilikom ulaska u BiH na MGP Zupci uhićen je državljanin BiH K.B. (1983.). Službenici Jedinice granične policije Trebinje utvrdili su da ga potražuje Ministarstvo unutarnjih poslova Sarajevske županije jer je počinio teško krivično djelo protiv sigurnosti prometa. Predan je pripadnicima Sudske policije Mostar.

Na MGP Gradiška prilikom ulaska u BiH uhićen Š.A. (1982) jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Banja Luci zbog krivičnog djela „krađa“. Državljanina BiH službenici Jedinice granične policije Gradiška u nedjelju su predali pripadnicima Sudske policije Banja Luka, navodi se u priopćenju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije