U naselju Buča Potok

Tri muškarca pokušala oteti 15-godišnjaka u Sarajevu

slika
Facebook
01.06.2016.
u 09:49

Na društvenim mrežama kruži upozorenje građanima kako tri muškarca u sivom automobilu Toyota karavan kruže naseljem i zastrašuju djecu.

"U nedjelju, na predjelu Buča Potoka iznad pumpe HIFA, mog sestrića od 15 godina zaustavio je sivi Toyota karavan (u registraciji ima prve brojeve 39...) u kojem su bila trojica muškaraca i pokušali su da ga strpaju u gepek. On je počeo bježati, dok je jedan od muškaraca trčao za njim.  Srećom, utrčao je kod druga u dvorište i uzeo psa kojeg poznaje, nakon čega su ovi manijaci pobjegli", piše na Facebook statusu.

Screenshot - Tri muškarca pokušala oteti 15-godišnjaka u Sarajevu

Facebook: Screenshot

Do danas slučaj nije prijavljen policiji, potvrdili su rano jutros za Radiosarajevo.ba u Ministarstvu za unutarnje poslove Županije Sarajevo.

Podsjećamo, krajem godine ovom društvenom mrežom kružila je priča kako je nepoznati čovjek pokušao oteti dijete iz vrtića lažno se predstavivši kao djevojčicin otac. U MUP-u KS- tada su potvrdili da policija intenzivno traga za osobom koja je pokušala otmicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?