Granična policija

Tri bh. državljanina uhićena zbog tjeralica

uhićenje
15.10.2015.
u 13:15

Pripadnici Postrojbe granične policije Aerodrom Sarajevo uhitili su u srijedu, 14. listopada prilikom kontrole putovnica dva državljanina Bosne i Hercegovine jer je utvrđeno da su za njima raspisane tjeralice. 

Kako su priopćili iz Granične policije BiH, S.A. (1990) potraživali su osnovni sudovi Bijeljina i Zvornik zbog kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Osoba je na Međunarodni aerodrom Sarajevo stigla letom iz Munchena i predana je službenicima Sudske policije Istočno Sarajevo. 

Na letu iz Beča graničnim provjerama utvrđeno je da M.K. (1986) potražuje Osnovni sud Brčko Distrikta zbog kaznenog djela teške krađe. On je predan službenicima Sudske policije Brčko Distrikta. 

Na Međunarodnom graničnom prijelazu Orašje na ulasku u BiH jutros u 7.30 sati pripadnici Postrojbe granične policije Orašje uhitili su D.M. (1992), državljanina BiH. Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Osnovni sud Bijeljina zbog kaznenog djela teške krađe. On je predan službenicima Sudske policije Bijeljina, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije