Policijska racija u Mostaru

Tražili drogu, našli pijane maloljetnike

Policijska racija u Mostaru
Foto: VL FOTO
21.12.2014.
u 10:57

Mostarska policija je preksinoć, prije kraja radnog vremena, izvršila raciju u više kafića na Starom Veležovom igralištu te na još četiri lokacije u gradu te zatekla na stotine maloljetnika u konzumaciji alkohola. Tek kod nekolicine, i to punoljetnih mladića, našli su nešto lake droge, što su i tražili.

“Protiv osam mladića podneseno je izvješće zbog konzumiranja droga, dok se dvije osobe sumnjiče za dilanje. Kod četvorice je pronađeno hladno oružje (bokseri, noževi, palice i sl.), te će nakon izvršene obrade vjerojatno svi biti pušteni”, navedeno je nakon iznenadne i preventivne racije, koja je iznenadila i slučajne prolaznike.

- Odjednom je grad bio pun policije, rotacije su bile na svakom koraku. Ulazili su u lokale te pretresali goste i legitimirali ih. Žalosno je što su tamo zatekli uglavnom maloljetnike. Tko njima toči alkohol?- pitali su se brojni Mostarci priželjkujući i češće preventivne racije.     

Ključne riječi

Komentara 2

BU
bubili01
16:53 21.12.2014.

svaka cast policiji

CO
cope
17:33 21.12.2014.

Bolje da traze odbjegle ratne zlocince,a ne da daju izjave da su zivi (znaci znaju gdje su jer su ih oni pustili da pobjegnu) ali im nisu dostupni.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?