nakon videa slavlja

Traže se sankcije za igrače i stručni tim Košarkaškog saveza BiH

slavlje
Screenshot
29.08.2016.
u 10:49

Sinoć se pojavio video na društvenim mrežama, na kojem su reprezentativci BiH i dio stručnog tima slavili, pjevali i konzumirali alkohol

Generalni tajnik Košarkaškog saveza BiH Dubravko Barbarić u razgovoru za N1 prokomentirao je video koji se sinoć pojavio na društvenim mrežama, a na kojem su reprezentativci BiH i dio stručnog tima slavili, pjevali i konzumirali alkohol.

Sve ovo događa se samo dva dana pred utakmicu protiv Rusije u gostima, prvu i najvažniju u okviru kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo, javlja N1.  

Barbarić tvrdi da će na Upravnom odboru Saveza pokrenuti disciplinski postupak za igrače koji su sudjelovali u slavlju rođendana Jusufa Nurkića, a od izbornika Damira Mulaomerovića tražiti službeno objašnjenje jer se na videu pojavljuju i određeni članovi stručnog tima. 

"Onima koji su sudjelovali u ovome ostavljam na dušu hoće li se sramiti ili ne. Kao navijač košarkaške reprezentacije BiH izuzetno sam razočaran", kazao je Barbarić. 

Međutim, on tvrdi da je objava ovog snimka ovako blizu pred susret s Rusijom u najmanju ruku sumnjiva i vjerojatno zlonamjerna. 

"Naši košarkaši će svoje umijeće pokazati na terenu, ali određeni mediji kako vidim već su ih otpisali", kazao je Barbarić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije