već tri godine živi kao muškarac

Transrodni Britanac šokirao objavom: "Trudan sam"

 Hayden Cross
Foto: Facebook
09.01.2017.
u 21:48

Hayden je odlučio roditi nakon što mu je odbijen zahtjev da se njegove jajne stanice zamrznu i upotrijebe nakon promjene spola

Iako je rođen kao djevojčica, Hayden Cross već tri godine živi kao muškarac, te je kao takav čak i zakonski priznat. Kako još uvijek nije operiran, već prima samo hormonsku terapiju, on je odlučio roditi, a donatora sperme pronašao je na Facebooku i trenutno je u četvrtom mjesecu trudnoće. 

Hayden je odlučio roditi nakon što mu je odbijen zahtjev da se njegove jajne stanice zamrznu i upotrijebe nakon promjene spola. Nakon porođaja njegovi ženski organi bit će kirurški odstranjeni.

Britanski The Sun objavio je fotografije trudnog muškarca, a društvene mreže su eksplodirale. 

"Razveselila me trudnoća, ali sam također znao da će to usporiti promjenu spola. Nositi dijete u utrobi je nešto što se veže za žene i u suprotnosti je s osjećajima u mom tijelu. Odlučio sam roditi sada da ne bi bilo prekasno za promjenu spola", rekao je i dodao da će odgajati dijete u okruženju u kojemu transseksualnost nije ništa neobično, prenosi Index.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?