Pjanić:

Totti je neponovljiv, ne uspoređujte me s njim

Pjanić
29.04.2016.
u 21:11

Miralem Pjanić tvrdi da se s Francescom Tottijem ne može uspoređivati nitko, te da je Romina legenda tijekom svoje karijere napravila nešto što će se teško ponoviti. 

"Ove sezone sam napravio korak naprijed u karijeri, bolje igram nego ranije. Sve to godinama dođe, iskustvo, igranje. Htio sam osvojiti kup Italije ili prvenstvo, no to nam nije pošlo za rukom. Mislim da ćemo uspjeti u tome u budućnosti," rekao je Miralem Pjanić u razgovoru za N1, a potom se osvrnuo ciljevima kluba.

"Cilj je bio da osvojimo talijansko prvenstvo. Dobro smo počeli i ostvarili veliku prednost od 15 bodova nad glavnim konkurentom Juventusom, ali smo tijekom sezone izgubili puno bodova, a Juventus se vratio i napravio veliku seriju. Htjeli smo više, ali na kraju se možemo zadovoljiti osiguranim nastupom u Ligi prvaka."

Veznjak Rome ne voli usporedbe s klupskom legendom Francescom Tottijem.

"Prije svega nismo isti tip igrača i nijedan igrač se ne može uspoređivati s Tottijem. Ono što je on napravio se učini jednom. Ovdje je rođen i proveo je 20 godina u klubu što je zadivljujuća priča. Meni je čast što igram i treniram sa njim. Dobri smo prijatelji i pokušavam što više naučiti od njega."

Reprezentacija BiH?

"Moramo biti u rangu Švicarske koja već dugi niz godina pruža dobre rezultate i imaju jako dobre igrače. Mi smo u utakmici protiv njih pokazali da smo trenutno bolja ekipa."

"U kvalifikacijama za EP smo loše igrali, posebno na početku. Na kraju smo jedva izvukli doigravanje ali ni tu nismo dobro igrali. U posljednje dvije utakmice smo pokazali kvalitetu i napredak i moramo nastaviti tako u budućnosti. U kvalfikacijama za plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji možemo napraviti lijepu priču i ostvariti plasman. Ja sam uvjeren da ćemo uspjeti u tome."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije