veliki korak Andree Salazar

Tinejdžerka koja boluje od raka inspirirala svijet fotografijama: I dalje sam princeza

Andrea Salazar
22.08.2016.
u 20:49

"Rak me ne može spriječiti da budem princeza", napisala je Andrea uz fotografije koje je postavila na Twitteru

Sedamnaestogodišnja Andrea Salazar je učenica srednje škole u Texasu koja se od djetinjstva bavi manekenstvom. Boluje od raka limfnog sustava (Hodgkinov limfom) i zbog zračenja je izgubila kosu. Ali, nije dozvolila da joj rak uništi ljepotu i snove.

Organizirala je fotoshooting u stilu princeze kojim je proslavila svoju ćelavu glavu s fotografom Gerardom Garmendijem, piše Klix.ba.

"Rak me ne može spriječiti da budem princeza", napisala je Andrea uz fotografije koje je postavila na Twitteru.

Njen tvit je postao viralan i dobio je na stotine tisuća lajkova i blizu 100.000 dijeljenja. Ovo je bio veliki korak za nju jer se, priznala je, bojala izaći vani bez kose.

"Kad mi je prije nekoliko mjeseci počela opadati kosa, nisam mogla zamisliti da ću izaći vani bez perike. Izgubila sam samopouzdanje. Ali uz mnoge druge stvari ovo putovanje me naučilo da volim i prihvatim sebe bez obzira na to kako izgledam. Naučila sam da kosa na nečijoj glavi ne definira vas kao osobu već vaše radnje i način na koji se ponašate prema drugima. Sve djevojčice su princeze i danas se osjećam lijepo iznutra i izvana", napisala je na Instagramu. 

Njezina priča inspirirala je mnoge ljude širom svijeta koji su joj poželjeli ozdravljenje i iskazali oduševljenje njenom energijom i borbenim duhom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije