engleska

Težak poraz 'mladih zmajeva' u Engleskoj

Težak poraz 'mladih zmajeva'
Goal.com
11.10.2016.
u 20:15

Mlada reprezentacija BiH poražena je u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo na gostovanju kod Engleske 5:0, prenosi Goal.com

Engleska je povela u 14. minuti kada je mladi igrač Readinga John Swift sjajno šutirao s više od 20 metara, a Pirić paradom samo uljepšao pogodak. Nove četiri minute kasnije i Abraham se upisao u srijelce i udvostručio vodstvo Engleza. 

Ćerimagić je u 43. minuti dobro prošao po lijevoj strani, a zatim i dobro šutirao, međutim golman engleske repzentacije Walton je to sjajno obranio. 

Odmah na početku drugog poluvremena umjesto Bajića ušao je Gojak, a umjesto Ređića Milošević, no ni to nije pomoglo jer je u 49. minuti Onomah zabio treći gol za Englesku. 

U 62. Watmore je povisio na 4:0, a samo dvije minute kasnije Abraham je bio blizu petog gola, no Pirić je spasio. Ipak, u 68. minuti Abrahma je zabio svoj drugi gol za 5:0 Engleske, a rezultata se do kraja utakmice više nije mijenjao. 

SASTAVI:

Bosna i Hercegovina: Pirić, Čivić, Šatara, Saničanin, Memija, Sadiković, Redžić, Hadžiahmetović, Ćerimagić, Popović, Bajić

Engleska: Walton, Chalobah, Stephens, Iorfa, Galloway, Hayden, Swift, Grealich, Onomah, Watmore, Abraham

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?