njezin posljednji ples

Teško bolesna djevojčica prije smrti dobila maturalnu zabavu iz snova

ples
25.07.2016.
u 10:12

Smrtno bolesna Jerika Bolen odlučila je završiti svoj život tako što će joj za nekoliko dana isključiti aparate koji ju održavaju na životu. Jerika boluje od teške bolesti i polako joj odumiru mišići i stanice mozga, te trpi nesnosne bolove koje više ne može izdržati.

14-godišnja djevojčica je kroz život prošla pravu torturu, a nakon posljednje operacije roditeljima je rekla kako želi da joj isključe aparat koji je održava na životu, ali kako prije smrti želi da joj ispune njezinu najveću životnu želju - da ima maturalnu zabavu.

I imala ju je, i to zabavu kakvu ni u snu nije očekivala. Njezini roditelji su organizirali zabavu u njihovoj kući i na zabavu je pristigle stotine ljudi koji su se fotografirali s Jerikom i proglasili ju kraljicom maturalne zabave.

"Srce će mi eksplodirati.Zbog jedne male mene je stiglo ovoliko ljudi! Presretna sam.", rekla je Jerika, a njezina majka je dodala kako podržava svoje dijete u odluci jer ne želi da više pati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?