Uhićen vozač

Terencem usmrtio pješakinju koja je sa suprugom skupljala kartonsku ambalažu

20.02.2016.
u 08:00

Sarajevska policija uhitila je 26-godišnjeg Armina Muratovića iz Sarajeva koji je preksinoć u Ulici Džemala Bijedića, u naselju Stup, terencem BMW X5 usmrtio 53-godišnju Fikretu Selman. Muratović je uhićen zbog sumnje da je počinio teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa, odnosno ugrožavanja prometa koje je za posljedicu imalo smrt osobe. Do nesreće je došlo u blizini Heco tržnice na Stupu gdje je nesretna žena s mužem skupljala kartonsku ambalažu.

Automobil je najprije udario u improvizirana kolica koja je žena gurala, nakon čega je silovito udario i pješakinju te je na mjestu usmrtio.

Nakon toga automobil je udario u parkirano priključno vozilo lambert, gdje se zaustavio.

Sve se odigralo pred očima Fikretina supruga Adema koji je zajedno s njom skupljao kartonsku ambalažu, a nesreća se dogodila kada su završili s poslom i spremali se krenuti kući.

Kako je odmah nakon nesreće ispričao Adem, automobil je naletio velikom brzinom, a nakon što je udario njegovu suprugu, odbacio ju je nekoliko metara. Liječnici su, nažalost, mogli samo konstatirati smrt nesretne pješakinje. Tijelo preminule vozilom poduzeća Pokop prevezeno je u prosekturu Bare gdje je jučer obavljena obdukcija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije