vratila se

Taylor Swift u najsexy izdanju dosad izazvala bijes Rihanne

Taylor Swift
Foto: WENN, Instagram
1/2
25.10.2016.
u 10:39

Taylor se s prijateljicama pojavila na velikom rođendanom tulumu kanadskog repera Drakea

Taylor se vratila. Nakon prekida kratke veze s glumcem Tomom Hiddlestonom te izjava njezinog bivšeg dečka Calvina Harrisa i nekih prijateljica kako "nije tako dobra kako se predstavlja", pjevačica Taylor Swift povukla se u osamu.

No, čini se kako se sada napokon odlučila vratiti pa je sa svojim mnogobrojnim prijateljicama, prisustvovala na velikom tulumu repera Drakea, povodom njegovog 30. rođendana u Zapadnom Hollywoodu, na kojem se navodno čitavu večer nije odvajala od slavljenika.

I bio bi to jedan običan izlazak 26-godišnje pjevačice s prijateljicama da se tom prilikom nije odlučila za vrlo sexy izdanje, možda i najsexy dosad.

Tako je plavokosa Taylor na sebe nabacila usku kožnu suknju, s dubokim prorezom te crni topić, a look je upotpunila crnim sandalama, zlatnom clutch torbicom te dugim, crnim kardiganom.

Pjevačica je stigla u pratnji svojih prijateljica, a na istom partyju je bila i njezina bivša prijateljica Katy Perry te bivši dečko John Mayer, no nikakvih incidenata nije bilo.

No, navodno je Taylor uspjela izazvati bijes slavne Rihanne, svojim flertanjem s kanadaskim reperom, no zasad je sve ostalo samo na glasinama, prenosi Index.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije