traži zaštitu

Taylor Swift misli da je njezin dom američko kulturno dobro

Taylor
16.01.2017.
u 08:18

Taylor Swift (27) želi da njezin dom na Beverly Hillsu dobije status povijesne znamenitosti. O svojem planu razgovara s Društvom za kulturnu baštinu.

Glazbeničina vila ima šest spavaćih soba, pet kupaonica, knjižnicu, bazen kino i teretanu. Imanje je sagrađeno 1934. godine, a prijašnji vlasnik je bio holivudski producent Samuel Goldwyn, jedan od osnivača studija MGM, prenosi 24sata.hr

 

Njegova tvrka je producirala mjuzikl “Guys and Dolly”, u kojemu su glumili Marlon Brando i Frank Sinatra. Goldwyn je u svojoj kući ugostio mnoge zvijezde, poput Charlieja Chaplina, Clarka Gablea i Marlene Dietrich. Taylor zbog toga smatra da kuća ima povijesnu vrijednost.

 

Pjevačica je golemo imanje kupila u rujnu 2015. godine i platila ga 175 milijuna kuna. Društvo za kulturnu baštinu će njezin zahtjev za zaštitom razmotriti za nekoliko dana. Swift posjeduje još tri kuće u Nashvilleu, New Yorku i Rhode Islandu. Pjevačica se krajem prošle godine našla na listi magazina Forbes kao najbolje plaćena zvijezda. Zaradila je 170 milijuna dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?