Smrt bebe

Tanja ubila dijete drogom te su je smjestili među druge zatvorenice nakon psihološke procjene

tanjanja_nnn_bih_25112015
26.11.2015.
u 06:30

Za sada nije poznato je li majka svoje dijete ubila izravno ga drogirajući ili neizravno kroz mlijeko. U tijeku je istraga slučaja

Tanja L. M. (37) iz Beograda, koja je okrivljena da je ubila svoju 8-mjesečnu kći Anju u beogradskoj općini Vračar, prebačena je iz posebne zatvorske bolnice među druge pritvorenice.

Razlog za to je bio obdukcijski nalaz koji je pokazao da je Tanja drogom ubila dijete. Za sada nije poznato je li to uradila izravno drogirajući bebu ili neizravno kroz mlijeko. - Tanja je poslije uhićenja smještena u posebnu bolnicu u zatvoru jer je bila u potpunom rastrojstvu zbog, kako je analizama krvi utvrđeno, konzumiranja metadona. Bila je pod budnim okom liječnika sve dok obdukcijski nalaz nije pokazao da je beba otrovana upravo metadonom. On dodaje da je ponovno urađena Tanjina psihološka procjena i da je zaključeno da je sposobna biti u pritvoru s drugim pritvorenicama. Sve do obdukcije pretpostavljalo se da je bebu ugušila vrećicom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije