trogir

Talijan u Trogiru tražio prečac pa zaglavio u uskoj uličici

talijan
Foto: Facebook/Dnevna doza prosječnog Dalmatinca
31.08.2016.
u 21:08

Jedan Talijan će dobro zapamtiti trogirsku uličicu kroz koju je pokušao provesti svoj automobil kako bi izbjegao gužvu, prenosi Index.hr

Naime, Talijan je u potrazi za prečacem završio u uličici koja je bila preuska za njegov automobil pa je naposljetku tamo i zaglavio. Kada je shvatio da ne može ni naprijed ni nazad, vikao je okupljenima da zovu policiju, u nadi da će mu oni nekako pomoći.

Nažalost, Talijanu spasa bilo nije pa je iz uske trogirske uličice izašao s ogrebotinama na automobilu. Fotografija se pojavila na popularnoj Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca, a mnogi su komentirali da se ovakve stvari često događaju jer turisti pokušavaju pronaći kraći put te izbjeći gužve.

Trogirani koji su svjedočili ovom događaju tvrde da se kroz ovu uličicu i može provesti neki manji automobil, no nesretni Talijan ipak nije imao sreće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?