Neobična viđenja

Svjedoci različito vidjeli boju kombija koji je usmrtio mladića

10.12.2016.
u 08:00

- Ja nisam ničiji svjedok. Ja sam žena oboljela na živcima. Pet puta sam bila u bolnici, ponovila je Vasvija Sejdović, koja je jučer iskoristila svoje zakonsko pravo i odbila svjedočiti protiv nevjenčanog supruga Ljube Seferovića protiv kojeg se u Županijskom sudu u Sarajevu vodi proces pod optužbom da je kombijem usmrtio mladića Dženana Memića. Sudac Igor Todorović imao je dosta muke sa Sejdović dok je ova neuka žena shvatila što ju se pita. Među svjedocima jučer je bio Bahrudin Bužo koji je govorio o nesreći koju je optuženi Ljubo Seferović imao u Blažuju i kojom prilikom je uništio stražnji lijevi žmigavac. Nakon niza konstatacija o boji Seferovićeva kombija, koji je u optužnici zelen, po riječima jednog svjedoka bordo boje, a drugog tamnoplavi, Bužo je jučer ustvrdio da je riječ o sivom kombiju (?!). Nakon pretresa zastupnik obitelji Memić, odvjetnik Ifet Feraget, kazao je kako je trebalo Ljubu pitati je li to njegova supruga jer je ljudi u sudnici nisu prepoznali.

- Nemamo dokaza da upremo prstom u ubojicu, ali znamo sigurno da ovo nije prometna nesreća. Vrijeme teče, posljedice mogu biti pogubne. Netko je znao da je tu noć Ljubo imao nesreću u Blažuju i to je iskoristio. Očigledno je kako netko moćan stoji iza svega i da mu je stalo da ovo prođe kao nesreća - izjavio je Feraget.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije