"loša procjena"

Učitelj na zamjeni 9-godišnjaka ušutkao ljepljivom trakom

zaljepljena usta
Press Association/PIXSELL
20.09.2012.
u 07:48

Dječak više nije želio ići u školu, a tek nakon što je ispitano 100 učenika saznalo se kako je učitelj crvenom ljepljivom trakom 9-godišnjaku zalijepio usta

Majka devetogodišnjeg dječaka koji pohađa osnovnu školu J. Wallace James u Lafayetteu u američkoj državi Louisiana traži da se protiv učitelja na zamjeni podnese kaznena prijava zbog maltretiranja njezinog sina. Michelle Droddy šokiralo je kada je saznala da je učitelj na zamjeni njezinom sinu zalijepio usta crvenom ljepljivom trakom kako bi ga ušutkao jer je dječak "previše pričao pod satom".

U prvi mah nije znala što se dogodilo njezinom sinu kada je prošle srijede došao kući i rekao joj kako više ne želi ići u školu, ne želi se družiti s djecom iz razreda pa ni iz cijele škole. Istina se saznala tek nakon što je uprava škole ispitala 100-tinjak učenika.

Pat Cooper, upravitelj škola u Lafayetteu, složio se s Michelle kako učiteljeva procjena i nije bila najbolja te incident nazvao "vrlo ozbiljnim", donosi Huffington Post, te dodao kako je ono što se dogodilo "izvan granica zdravog razuma i tako nešto jednostavno se ne može raditi djeci".

Cooper je objasnio kako je učitelj koji se odlučio na ovakav način "utišavanja" svojih učenika sankcioniran, a ispunjeno je i policijsko izvješće zbog moguće prijave za zlostavljanje.

- Moje sin se do kraja godine mora suočavati s djecom koja su sjedila pored njega i smijala mu se, sa sramom koji donosi činjenica da vam je netko koga bi trebali poštovati zalijepio usta pred svima - ogorčena je Michelle Droddy.

>>Lani najbolja učiteljica, danas uhićena zbog seksa s učenikom

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije