Zvali su je ružno pače:

Tata me tukao, uništio mi je djetinjstvo

Susan Boyle
07.11.2016.
u 18:15

Otac me često znao udariti. Iako je u biti bio dobar čovjek, bio je jako temperamentan. Nebrojeno mnogo puta me povrijedio, kaže Susan Boyle. 
 Škotkinja (55) koja je propjevala u 47. godini i postala planetarno popularna nastupivši 2009. u showu “Britain’s Got Talent”, kaže da je imala iznimno teško djetinjstvo.

 

- Godinama sam to skrivala u sebi i nisam htjela razgovarati ni s kim o svojim problemima s tatom - kaže Susan.

Njezin otac Patrick Boyle, rudar i veteran Drugog svjetskog rata, umro je 1997. u 81. godini. 


- Nije lako prihvatiti da vas netko fizički udara i maltretira. Proteklih šest mjeseci sam se fokusirala na to i borila s ‘duhovima’ iz prošlosti - kaže pjevačica.

Dodaje kako je sad napokon “prerasla” tu bol te nastavila dalje sa životom, ne osvrćući se više na loše odnose s pokojnim ocem.


- Imam jako puno loših, ali i dobrih uspomena na roditelje. Jednostavno morate živjeti s tim - kaže Boyle.

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsellfoto: PA/Pixsell

Iako je Susan u “Britain’s Got Talent” izmakla pobjeda u zadnjoj emisiji, zbog čega je pala u depresiju, ostvarila je san te postala milijunašica. Njezino bogatstvo procjenjuje se na 240 milijuna kuna. Nekoć lošeg imovinskog stanja, danas živi u luksuznoj kući koju je ispunila darovima svojih obožavatelja. Godinama su je pogađale kritike da je usidjelica jer nema sreće s muškarcima, a nazivali su je i neuglednom te ružnom. 


- Najskuplja stvar koju posjedujem je krzneni kaput koji sam platila 3000 kuna, a Chanel parfeme kupujem u duty free shopu - kaže Susan, koja je ostala skromna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije