TKO JE PRVA DAMA?

Svađa u obitelji Trump! Melanija odgovorila na Ivaninu provokaciju

09.10.2017.
u 22:20

- U toj izjavi bivše supruge nema nikakve sadržaja. Nažalost, samo privlači pozornost i tako nastupa zbog samopromocije - stoji u izjavi.

Izbila je svađa u američkoj predsjedničkoj obitelji Trump nakon što je aktualna supruga i Prva dama SAD-a Melanija Trump odgovorila bivšoj supruzi američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivani. 

Ivana je jutros izazvala buru govoreći o bliskim odnosima sa svojim bivšim suprugom u intervju u kojem je promovirala novu knjigu, piše Daily Mail. Ivana je kazala da razgovara s bivšim suprugom barem jednom u dva tjedna i čak da ima i direktan njegov broj u Bijeloj kući, ali da ga ne koristi jer ne želi izazvati svađu između Donalda i njegove sadašnje supruge Melanije.

 "Samo traži pozornost"

- Melanija je tamo i ne želim izazvati ljubomoru ili tako nešto zato što sam ja prva Trumpova žena. Ja sam prva dama, OK - kazala je Ivana u intervju. Ta izjava je razljutila Melaniju koja je preko glasnogovornice Ivanu, majku Trumpovo troje najstarije djece, optužila da samo želi "privući pozornost". 

- Gospođa Trump je za predsjednika i Barrona domom učinila Bijelu kuću. Voli živjeti u Washingtonu i počašćena je svojoj ulogom Prve dame SAD-a. Svoju funkciju želi iskoristiti kako bi pomogla djeci, a ne prodavala knjige - kazala je glasnogovornica Melanije Trump, Stephanie Grisham.  - U toj izjavi bivše supruge nema nikakve sadržaja. Nažalost, samo privlači pozornost i tako nastupa zbog samopromocije - stoji u izjavi. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?