SMRT JELENE MARJANOVIĆ

Suprug uhićen za ubojstvo srpske pjevačice. Njegov otac: Ubio ju je tajkun koji drži pola Beograda

Facebook
16.09.2017.
u 08:19

- Zoranovo uhićenje je namješteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda - kazao je otac uhićenog Zorana Marjanovića.

Zbog ubojstva srpske pjevačice Jelene Marjanović danas je uhićen njezin suprug Zoran Marjanović, piše Blic.  

Uhićen je u Borči, a nakon saslušanja u Višem javnom tužiteljstvu određen mu je pritvor do 30 dana. No, njegov otac, Vladimir Marjanović, tvrdi da je njegovom sinu "uhićenje namješteno".

"Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda"

- Zoranovo uhićenje je namješteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana uhićuju jer njemu gori pod nogama i svima ide u prilog da Zoran bude uhićen. Moj sin nije ubojica - kazao je njegov otac.  Jelena Marjanović nestala je 2. travnja 2016. godine dok je trčala na nasipu. Prema Zoranovoj priči, nju su na nasip dovezli on i kćer Jana koji su ostali na livadi, a Jelena je otrčala.  Tek navečer Zoran je prijavio Jelenin nestanak, a njezino tijelo pronađeno je drugi dan u kanalu. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena udarcima tvrdim predmetima u glavu.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije