seks bez zaštite

Srbijanska menadžerica zbog osvete muškarce zarazila HIV-om

'prostitucija sexs'
''
01.10.2012.
u 13:09

Policija je atraktivnoj 27-godišnjakinji ušla u trag nakon što ju je prije mjesec dana prijavio bivši ljubavnik koji je virusom zarazio i svoju suprugu

Atraktivna srbijanska menadžerica M. Č. (27) koja radi u poznatoj marketinškoj agenciji odlučila se osvetiti muškom rodu nakon što je prije tri godine doznala da je HIV pozitivna. Svjesna opasnosti seksa bez zaštite, zarazila je najmanje petoricu beogradskih poslovnih ljudi s kojima je imala odnose u posljednje tri godine, prenosi Source.ba, a ovih dana trebala bi biti uhićena zbog širenja zaraze.

Policija je atraktivnoj 27-godišnjakinji ušla u trag nakon što ju je prije mjesec dana prijavio bivši ljubavnik koji je virusom zarazio i svoju suprugu. Da su HIV pozitivni, supružnici su doznali nakon što su se i jedno i drugo osjećali loše pa su se odlučili na pretrage koje su pokazale da su oboje zaraženi HIV-om.

Prevarena žena odmah se rastala od biznismena koji je, prije odlaska na policiju, konfrontirao 27-godišnju menadžericu.

– Rekla mu je da nije njezina jedina žrtva te kako još od 2009. zna da je HIV pozitivna, a priznala mu je i da je osim njega zarazila barem još četvoricu poslovnjaka. Sve to učinila je da bi se osvetila muškom rodu – kazao je jedan od inspektora koji radi na slučaju.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?