Živi u agoniji:

Na njegovoj koži stvaraju se opekline i plikovi

plikovi
Profimedia
06.04.2016.
u 08:28

James Dunn (22) iz Merseysidea u Velikoj Britaniji živi u konstantnoj boli i agoniji. Zbog genetske bolesti najmanji dodir njegove kože ostavlja plikove i opekline.

No James je uvijek nasmijan i pozitivno gleda na život. Obećao je sebi da ga bolest neće spriječiti u tome da živi kako želi. James vozi svoj automobil, putuje svijetom i igra nogomet u kolicima.

Foto: Profimedia

- Ne mogu se žaliti, uvijek postoje ljudi kojima je gore nego meni - kaže James koji doslovno svaki dan trpi opekline trećeg stupnja. Ponekad ima plikove i na očima i u grlu.

- Kada mi se plikovi pojave na očima, danima sam u sobi jer doslovno ništa ne vidim - kaže hrabri James. Svaka četiri sata uzima morfij kako bi zaustavio bolove .

- Želim putovati i putujem, a ne želim sažalijevati samoga sebe - kaže James. Već je bio u Las Vegasu i proputovao je dijelove Južne Afrike, prenosi 24sata.hr

- Uvijek mi je bila želja sjediti kraj lava ili tigra. Nadam se da će mi se i ova želja jednom ostvariti kaže James, piše  Daily Mail.   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije