uhićen ubojica

Mladić (18) priznao policiji da je silovao i ubio 11-godišnju Lenu

'Policemen walk past candles and flowers laid down on March 26, 2012 in front of a parking deck in Emden, western Germany, where an eleven-year old girl was found dead. Police said that they were sear
'INGO WAGNER'
01.04.2012.
u 16:44

David H. njemačkoj policiji priznao je ubojstvo. Poznat im je otprije jer je već pokušao silovati jednu ženu

Njemačka policija uhitila je Davida H. (18) koji je priznao da je silovao i ubio 11-godišnju djevojčicu Lenu u gradu Emdenu. Uhićen je jučer, a policija tvrdi kako imaju i dokaze protiv njega, javlja Bild.

Policiji je poznat od prije zato što je u studenome 2011. godine pokušao silovati ženu koja je trčala. Prije njega uhićen je bio 17-godišnjak no on je nakon nekoliko dana pušten jer je dokazano da je nevin.

Podsjetimo, tijelo malene Lene pronađeno je prošlu subotu navečer u javnoj garaži pokraj multipleks-kina, nedaleko od parka do kojega su se djevojčica i njezin vršnjak dovezli biciklima. Snimka s nadzorne kamere prikazala je sumnjivog muškarca u tamnoj odjeći sa kapuljačom na glavi. Dječak koji je Leni tog dana pravio društvo roditeljima je ispričao o njezinom nestanku, nakon čega su oni o tome obavijestili Lenine roditelje.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?