OGLASIO SE DIRH

Gotovi prvi rezultati analize: Uzorak minerale vode iz Rijeke ne odstupa od preporučenih

Zvonimir barisin/PIXSELL
08.11.2023.
u 18:59

Osim ovog uzorka iz Rijeke, na analizu je poslana i Coca-Cola koju je muškarac jučer popio nakon kupovine na automatu na zagrebačkom fakultetu, kao i još dva uzorka Coca cola 2 l, Original taste i Zero iz maloprodajne trgovine u Zagrebu. Za njih se još čekaju rezultati

Državni inspektorat, pod vodstvom Andrije Mikulića, oglasio se ovog poslijepodneva nakon što su stigli prvi rezultati analize bezalkoholnih pića koji su pristigli iz Rijeke. Kako su objavili, uzorak uzet iz Romerquellea Emotion koji je bio u ugostiteljskom objektu u Rijeci nije pokazao nikakva odstupanja od preporučenih. 

Podsjetimo, sanitarna inspekcija izašla je jučer na teren nakon što je objavljeno kako je jedna osoba u Rijeci završila u bolnici s kemijskom ozljedom jednjaka, zbog čega se pojavila sumnja na trovanje kiselinom. Osim ovog uzorka iz Rijeke, na analizu je poslana i Coca-Cola koju je muškarac jučer popio nakon kupovine na automatu na zagrebačkom fakultetu, kao i još dva uzorka Coca cola 2 l, Original taste i Zero iz maloprodajne trgovine u Zagrebu. Za njih se još čekaju rezultati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije